• Εμβαδόν 10000 τ.μ.
  • Rooms 0
  • Bathrooms 0

Περιγραφή

The Olive Ranch

Το Οlive Ranch, είναι ένα ράντσο, το οποίο βρίσκεται στο Νιο Χωριό, του δήμου Αποκόρωνα. Παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει τις εικόνες και τις περιπέτειες που προσφέρει μια βόλτα  στη καταπράσινη κοιλάδα από αβοκάντο,πορτοκαλιές και ελαιόδεντρα. Τα αμέτρητα οπωροφόρα σας οδηγούν στο ποταμό Κοιλάρη και σε πολύ σημαντικούς υγρότοπους, οι οποίοι φιλοξενούν διάφορα είδη πουλιών, χελώνες, αμφίβια, χέλια και καβούρια.

Ο στόχος των δημιουργών του ράντσο, ήταν να δείξουν το μεγαλίο της φύσης και τα οφέλη της, μακρύα από τις τσιμεντουπόλεις και απαλλαγμένοι από το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα, να ταίσουν, να φροντίσουν, να χαιδέψουν τα ζώα του ράντσου, να τρέξουν και να παίξουν με παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί με αγάπη και μεράκι από τους ιδιοκτήτες.

Η επιχείριση έχει άδεια λειτουργίας, ασφάλισης και είναι πολύ δημοφιλής τόσο σε τουρίστες όσο και στους Έλληνες. Έχει ήδη φιλοξενήσει και οργανώσει πολλά πάρτυ γενεθλίων, ομαδικές κρατήσεις, καθώς ένα τοπικό ξενοδοχείο πραγματοποιεί μία φορά την εβδομάδα επίσκεψη με τους φιλοξενούμενούς του.

Το ράντσο διαφημίζεται μία φορά την εβδομάδα σε σελίδα του Facebook, η οποία απευθύνεται στις ελληνίδες μαμάδες, διαθέτει τη δική του ιστοσελίδα (www.theoliveranch.gr) και είναι ορατό και στο Tripadvisor.


The Olive Ranch

 

The house: Αποτελείται από δύο κρεβατοκάμαρες, ένα μπάνιο και ένα βοηθητικό χώρο. Η κουζίνα είνα εξοπλισμένη με νέα λευκά είδη και εστίες μαγειρέματος. Διαθέτει νέο σύστημα λέβητα, το οποίο μπορεί να θερμανθεί είτε από τον ήλιο, είτε με την καύση ξύλου ή ηλεκτρικά, Satelite, pop up πισίνα και ιδιωτικός κήπος.

Υπάρχουν οφέλη από οικονομικό αγροτικό νερό( με συστήματα φιλτραρίσματός) και οικονομική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος τη νύχτα. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μόνιμη κατοικία ή εξοχικό.

 

The Studio ( The Olive Store) :

Διαθέτει ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι, ειδικά σχεδιασμένο.Καινούρια λευκά είδη και κουζίνα και έναν ιδιωτικό κήπο. Παρέχει ευκαιρίες εισοδήματος από βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη εκμίσθωση. Μπορεί να προσφέρει επιπλέον χώρο διαβίωσης ή και πιθανό στούντιο τέχνης.

 

The Boat House( The Wild-de-Go Winner of Sawdays Award):

Μπορεί να διατετηθεί ώς στέγη για εθελοντές ή να παρέχει επιπλέον εισόδημα κατά την ενοικίαση του για ολοήμερη εκδρομή στο ποταμό.

Τα δέντρα: Η γη έχει 75 ελαιόδεντρα, τα οποία ετησίως παρέχουν μια γενναιόδωρη ποσότητα λαδιού. Επίσης διαθέτει πολλά οπορωφόρα δέντρα, καρυδίες, μικρές λεμονιές, ροδιές, βατόμουρα, μικρά αμπέλια και άλλα.

 

Αυτό το εγχείρημα θα ταίριαζε ιδανικά σε μιά οικογένεια, που θα επιθυμούσε να εργαστεί σε αρμονία με τη φύση. Επίσης, είναι κατάλλη για μία εταιρεία , η οποία μπορεί να συνεχίσει την ανάπτυξη του ράντσο. Οι ιδιοκτήτες επιθυμούν , το Olive Rnach να δοθεί σε κάποιον, ο οποίος θα την συνεχίσei με ηθική προσέγγιση, ο οποίος θα αγαπά και θα φροντίζει τα ζώα και τη γη.

Εάν ο αγοραστής θέλει να διερευνήσει άλλες επιχειρηματικές ευκαιρίες στη γη, τότε οι τωρινοί ιδιοκτήτες είναι στην ευχάριστη θέση να διερευνήσουν μαζί του άλλες επιλογές εξασφαλίζοντας την ευημερία των ζώων.

Δεν θα προβούν σε πώληση του ακινήτου. εάν δεν είναι σίγουροι ότι τα ζώα είναι καλά εξασφαλισμένα.

Οι χρήσεις που διατίθενται στο οικόπεδο:

Δεδομένου ότι το οικόπεδο είναι έκτασης 10,000 στρεμμάτων, σημαίνει ότι συγκεκριμμένες επιχειρήσεις επιτρέπονται:

Η γη χαρακτηρίζεται ως ''αρδεύομενη γεωργική γη''

Ιδιωτική Κατοικία, Οινοποιία, Γεωργικές Αποθήκες, Μικρής κλίμακας τουριστικές επιχειρίσεις,έως 40 κρεβάτια για μοτέλ, ενοικιαζόμενα δωμάτια, Εγκαταστάσεις αγροτουρισμού, εφόσον έχει δοθεί η έγκριση από την Διευθυνσή Αγροτικής Ανάπτυξης, Εστιατόρια με μέγιστη χωρητικότητα 200 άτομων, Αναψυκτήριο, Αθλητικές Εγκαταστάσεις.

Επιτρεπόμενο Όριο Δόμησης:

Δεδομένου ότι το οικόπεδο είναι 10.000 στρέμματα, το συνολικό επιτρεπόμενο οικοδομίσιμο όριο είμαι 2.000 τ.μ., σύμφωνα με τον μηχανικό του ιδιοκτήτη.

Τιμή:285.000 €

Τιμή Συζητήσιμη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.

Δείτε περισσότερα

Λεπτομέρειες

  • Εμβαδόν: 10000 τ.μ.
  • Τ.μ. οικοπέδου: 10000 τ.μ.
  • Υπόλοιπο δόμησης τ.μ. : 2000 τ.μ.

Χαρακτηριστικά

  • Με άδεια οικοδομής

Περιοχή