ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - Διαμέρισμα προς πώληση στην Αλμυρίδα Πώληση

Αλμυρίδα / Κωδικός ακινήτου: 3011-1002
97.000€
  • Εμβαδόν 59 τ.μ.
  • Rooms 2
  • Bathrooms 1

Περιγραφή

 

Δύο εκπληκτικά διαμερίσματα στην Αλμυρίδα στην περιοχή Αποκόρωνας - Χανιά
Στην παραθαλάσσια πόλη της Αλμυρίδας, διαθέτουμε προς πώληση δύο υπέροχα, καλά διατηρημένα διαμερίσματα στο πρώτο όροφο. Είναι κυριολεκτικά μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από τις φιλικές προς τα παιδιά αμμώδεις παραλίες, τα καταστήματα και τις ταβέρνες.
Το Αλμυρίδα είναι ένα θέρετρο που βρίσκεται στην περιοχή του Αποκόρωνα της βορειοδυτικής ακτής της Κρήτης, της Ελλάδας, που είναι διάσημο για τα νόστιμα φαγητά της, καθώς και για τα ρηχά νερά, ιδανικά για παιδιά.
Οι παραθεριστές, καγιάκ, καραβίδες και καρέκλες μπορούν να ενοικιαστούν στην παραλία. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες, μπαρ, σνακ και καφέ μπαρ, καταστήματα με είδη δώρων, παντοπωλεία και αρτοποιεία, τα οποία είναι ανοιχτά αργά τη νύχτα στην τουριστική περίοδο.

Δύο εκπληκτικά διαμερίσματα πωλούνται στην Αλμυρίδα στην περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων

Στο παραθαλάσσιο χωριό Αλμυρίδα, διαθέτουμε προς πώληση δύο υπέροχα, καλά διατηρημένα διαμερίσματα πρώτου ορόφου. Βρίσκονται μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από τις, φιλικές προς τα παιδιά, αμμώδεις παραλίες, τα καταστήματα και τις ταβέρνες.

Η Αλμυρίδα είναι ένα θέρετρο που βρίσκεται στην περιοχή του Αποκόρωνα και είναι γνωστή για τις παραθαλάσσιες ταβέρνες και τα εστιατόρια αλλά και τις θαλάσσιες δραστηριότητες που έχει προσβαση όποιος θέλει την αδρεναλίνη του στα ύψη.

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, μπαρ, σνακ και καφέ μπαρ, καταστήματα με είδη δώρων, παντοπωλεία και αρτοποιεία, τα οποία είναι ανοιχτά αργά τη νύχτα στην τουριστική περίοδο.

 


 

ΤΙΜΗ: Ένα υπνοδωμάτιο πλήρως επιπλωμένο € 89.000 - Δύο υπνοδωμάτια χωρίς έπιπλα € 97.000
Η ARTEC HOMES είναι εγκεκριμένη μέλος του Συλλόγου Διεθνών Ιδιοκτητών (AIPP) - Δεν είμαστε εδώ μόνο για να πουλήσουμε την ακίνητη περιουσία της Κρήτης που είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι πωλείται σωστά.
Παρέχουμε "ηρεμία" για την επένδυσή σας - Καθιερωμένη για πάνω από 20 χρόνια με ένα επίκτητο πάθος για τελειότητα και δέσμευση για αριστεία σε όλους τους τομείς της κατασκευής, του σχεδιασμού και του τελειώματος.
Προσπαθούμε να είμαστε οι πλέον προτιμώμενοι Προγραμματιστές ακινήτων, οικοδομώντας καλύτερα περιβάλλοντα διαβίωσης και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες των πελατών.Όλα τα νέα μας και τα μεταπωλημένα διαφημιζόμενα ακίνητα και οικόπεδα είναι εγγυημένα FREEHOLD με καθαρούς τίτλους και πράξεις

 


ΤΙΜΗ: Ένα υπνοδωμάτιο πλήρως επιπλωμένο € 89.000 - Δύο υπνοδωμάτια χωρίς έπιπλα € 97.000

 

Δείτε περισσότερα

Λεπτομέρειες

  • Εμβαδόν: 59 τ.μ.
  • Δωμάτια : 2
  • Μπάνια : 1
  • Απόσταση από θάλασσα : 0.50 χλμ
  • Απόσταση από λιμάνι: 35.00 χλμ
  • Απόσταση από αεροδρόμιο: 42.00 χλμ

Χαρακτηριστικά

Περιοχή