Ταυρωνίτης

 

Waters Edge

Η Artec Homes  έχει σχεδιάσει με σεβασμό στα παραδοσιακά χαρακτηριστικά τέσσερις (4) βίλλες εξαιρετικής ποιότητας, που ενσωματώνονται μοναδικά με το περιβάλλον, προσφέροντας  μοναδική θέα στη θάλασσα αλλά και στους ορεινούς όγκους της περιοχής.

Τοποθετημένες μέσα σε έναν πανέμορφο ελαιώνα μόλις 200 μέτρα από την παραλία του Ταυρωνίτη, οι κατοικίες έχουν κατασκευαστεί με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και με απόλυτο σεβασμό στις τεχνικές προδιαγραφές, επιδιώκοντας πάντα να ακολουθούνται οι νέες τεχνολογίες προκειμένου να επιτευχτεί το βέλτιστο περιβάλλον διαβίωσης.


Χαρακτηριστικά ακινήτου :

Παραδοσιακό πέτρινο σπίτι.

Πλήρως μονωμένοι εξωτερικοί τοίχοι και οροφή.

Πόρτες και παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια και παντζούρια.

Τζάκι

Εντοιχισμένα ντουλάπια κουζίνας με δυνατότητα επιλογής τεχνοτροπίας μέσα από μία ευρείας κλίμακας συλλογή.

Εντοιχισμένες ντουλάπες στα δωμάτια με δυνατότητα επιλογής τεχνοτροπίας τεχνοτροπίας μέσα από μία ευρείας κλίμακας συλλογή.

Ηλεκτρική εγκατάσταση θέρμανσης νερού ή εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα.

Υποδοχές για κλιματισμό, γραμμή τηλεφώνου και τηλεόρασης.

Εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης

Αντιολισθητικά πλακάκια στο δάπεδο του  μπάνιου, στις σκάλες, τα μπαλκόνια και την ταράτσα.

Εξωτερικοί τοίχοι βαμμένοι με αδιάβροχο χρώμα.

Θέση στάθμευσης.Ταυρωνίτης

Ο Ταυρωνίτης είναι ένα ειρηνικό και παραδοσιακό χωριό που παραμένει ζωντανό όλο το χρόνο. Καφενεία, bars, ταβέρνες, φούρνοι, mini –markets, οπωροπωλεία, πρακτορείο τύπου, γιατροί και συχνά δρομολόγια λεωφορείων είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν τον Ταυρωνίτη ιδανικό μέρος για να ζεις. Το χωρίο διατηρεί την αυθεντικότητα του και οι ντόπιοι έχουν πάντα την καλύτερη διάθεση για να σας δώσουν όσες πληροφορίες χρειάζεστε.


Η ήσυχη παραλία που εκτίνεται για χιλιόμετρα παραμένει ήσυχη ακόμα και κατά τις καλοκαιρινές περιόδους υψηλής τουριστικής προσέλευσης. Οι παραλιακές ψαροταβέρνες θα σας δώσουν την ευκαιρία αν δοκιμάσετε μοναδικές γεύσεις και να απολαύσετε ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα.


Οι επιπλέων καθημερινές σας ανάγκες μπορούν να καλυφτούν στο Κολυμπάρι, ένα χωριό 5 χλμ δυτικά, πολύ γνωστό για τις ψαροταβέρνες του. Στο Κολυμπάρι θα βρείτε πολύ καλά οργανωμένο super-market, 3 τράπεζες, όλες με μηχανήματα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ). Η λαϊκή αγορά που γίνεται στις Βουκολίες (7χλμ στην ενδοχώρα) κάθε Σάββατο μαζεύει πλήθος κόσμου και εκεί θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας φρούτα και λαχανικά αλλά και τοπικά προϊόντα.

Αποστάσεις:

200 m από την παραλία ,  19 km από τα Χανιά ( 20 λεπτά οδικός) και  29 km από το Αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης.


ΒΙΛΑ 1:ΠΩΛΗΘΕΙ

Οικόπεδο: 547,32 m², ισόγειο: 87 m, πρώτος όροφος:69 m², υπόγειο: 75 m², ημιυπαίθριοι χώροι: στο ισόγειο 15,19 m² & 15,19 m² στον όροφο.

ΒΙΛΑ 2:ΠΩΛΗΘΕΙ

Οικόπεδο: 522,70 m², ισόγειο: 88 m², πρώτο όροφος: 61.75 m²,  υπόγειο: 77 m², ημιυπαίθριοι χώροι: στο ισόγειο 12,60 m² & 12,60 m² στον όροφο. /Η εξωτερική πισίνα επιβαρύνεται από 15.000€ μέχρι 20.000€ επιπλέον

 

ΒΙΛΑ 3: ΠΩΛΗΘΕΙ

Οικόπεδο: 469,54m²; ισόγειο: 81 m², πρώτος όροφος: 50 m², υπόγειο: 71m², ημιυπαίθριοι χώροι: στο ισόγειο 11,50m² & 16,00m² στον όροφο.


ΒΙΛΑ 4: ΠΩΛΗΘΕΙ

Οικόπεδο: 469,54m²; ισόγειο: 81; πρώτος όροφος:50; υπόγειο: 71m², ημιυπαίθριοι χώροι: στο ισόγειο 11,50m² & 16,00m² στον όροφο.