Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρία ΑRΤΕC Α.Ε. ιδρύθηκε στα Χανιά το 2003. Αποτελεί συνέχεια και εξέλιξη των από 20αετίας δραστηριοτήτων της εταιρίας ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Γ. η οποία έχει εμπειρία και άριστα ποιοτικά αποτελέσματα στην κατασκευή αστικών κτηρίων και κατοικιών, επαγγελματικών χώρων (Βιοτεχνικό Πάρκο Χανίων στη Σούδα), δημόσιων έργων και ξενοδοχειακών συγκροτημάτων.

Φιλοσοφία Εταιρείας

Με εγκυρότητα, σαφήνεια και αξιοπιστία δημιουργήσαμε νέες υψηλότερες προδιαγραφές στους τομείς των κατασκευών και της αγοράς  ακινήτων.

Τα έργα και οι υπηρεσίες μας έχουν σκοπό την ποιοτική κάλυψη των προσωπικών αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου και τη μέγιστη ασφάλεια. Συνδυάζοντας στον καλύτερο δυνατό βαθμό τα φυσικά στοιχεία φως-αέρας-προσανατολισμός - με τους κλειστούς, τους αίθριους και τους ημι-υπαίθριους χώρους στόχος μας είναι το ‘ευ ζην’ των ανθρώπων εκπληρώνοντας το ‘ευ κατοικείν’.

Η εταιρία ΑRΤΕC Α.Ε. σε συνεργασία με άρτια ολοκληρωμένα συνεργεία από εξειδικευμένους επαγγελματίες εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα κατασκευής των έργων και την ακριβή συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.

Εκπονεί εξ ολοκλήρου όλο το φάσμα των απαιτούμενων για το έργο μελετών, οι οποίες υλοποιούνται υπό την άμεση επιτήρηση και καθοδήγηση εξειδικευμένων, έμπειρων μηχανικών προκειμένου τα κτίρια να πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας κατασκευής και ασφάλειας.

Οι υπεύθυνοι ανάπτυξης αγοράς και ενοικίασης ακινήτων της ARTEC Α. Ε, συνεπείς επαγγελματίες και γνώστες της αγοράς, είναι εδώ για να ανταποκριθούν με υπευθυνότητα στις ανάγκες σας. Ακόμα και μετά την πώληση η ομάδα της ARTEC είναι σε θέση να σας παρέχει τις πλέον συμφέρουσες λύσεις, για την ορθή προβολή του ακινήτου σας και για τις επενδυτικές σας κινήσεις, με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα.

Επαγγελματικά πιστοποιητικά / Άδειες Λειτουργίας

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ Α R ΤΕ C ΑΕ: 54603/73/Β/03/23

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ /

Αριθ. Πιστοπ. Α. Γ. Μ.: 22 837